Bernafon RC-A fjernbetjening

Det perfekte trådløse tilbehør til dit høreapparat

Bernafon RC-A fjernbetjeningen hjælper høreapparater brugere med at udnytte funktionerne i deres høreapparater. Læs mere om det smarte trådløse Bernafon tilbehør her!

Med en Bernafon RC-A fjernbetjening kan du nemt og enkelt betjene dine Bernafon Zerena høreapparater. Du gør dette ved hjælp af store synlige knapper, der sikrer en enkel og nem betjening.

Samtidig er fjernbetjeningen lille og diskret. Du kan derfor let justere lydstyrken på dine høreapparater, så de optimeres til den aktuelle situation – og, ikke mindst, støjniveau.

Fordele ved Bernafon RC-A fjernbetjeningen:

Læs mere om fordelene ved dette trådløse Bernafon tilbehør herunder.

  • Lille og  diskret design
  • Hørbar lydindikator
  • Mulighed for lydløs tilstand
  • Rækkevidde på op til 1,8 meter
Bernafon RC-A fjernbetjening

Trådløst tilbehør skabt til at hjælpe dig

Bernafon RC-A fjernbetjeningen er skabt til at hjælpe dig, der bruger trådløse høreapparater fra Bernafon. Fjernbetjeningen gør det lettere at kunne benytte funktionerne i dine høreapparater, så du får mest muligt ud af dem.

Fjernbetjeningen gør det muligt at justere lydstyrken afhængigt af hvilken situation, du er i. Den giver dig derfor en større fleksibilitet og uafhængighed.

Et enkelt tryk

Med plus og minus knapperne kan du regulere lydstyrken på dine Bernafon høreapprater. Du kan altså tilpasse dem, alt afhængig af den lyttesituation, du befinder dig i.

Fjernbetjeningen kan også bruges til at skifte program, hvis din høreapparatsspecialist har gjort mere end ét program tilgængeligt i dine høreapparater. Med programvalgsknappen kan du altså vælge hvilket af dine lagrede, personlige programmer, du ønsker at benytte dig af i den givne situation.

Langt de fleste funktioner kræver blot et enkelt tryk eller to, så fjernbetjeningen er yderst brugervenlig.

Lydløs tilstand på 2 sekunder

Al aktivitet vises ved hjælp af et grønt statuslys øverst på fjernbetjeningen. Ved at holde volumen-ned knappen inde i ca. 2 sekunder har du mulighed for at slå lydløs tilstand til, hvis du har behov for at slå al lyd fra dine høreapparater.

Dette kan for eksempel være behageligt, hvis du pludselig befinder dig i en meget støjende situation. Den lydløse tilstand kan slås fra ved at trykke på en vilkårlig tast, og du er hurtigt tilbage, hvor du kan høre uden problemer.

For at undgå ved et uheld at trykke på fjernbetjeningens knapper, mens den f.eks. ligger i din lomme, kan du for en sikkerheds skyld låse knapperne.

Dette gøres blot ved at holde volumen-ned knappen og programvalgsknappen inde samtidigt i 3-4 sekunder. Statuslyset vil blinke to gange, når knapperne er låste. Du låser nemt knapperne op ved igen at holde samme knapper inde samtidigt i 3-4 sekunder.