Bernafon Soundclip-A

Bernafon Soundclip-A er en mulighed for at få endnu mere ud af dit Zerena Høreapparat

Det er er en oplagt tilføjelse for dig, der gerne vil have en tydeligere lyd, når du taler i mobiltelefon eller når du lytter til musik via din smartphone.

Samtidig er en Bernafon Soundclip-A en effektiv hjælper ved en-til-en samtaler, hvor der er støj i baggrunden, som gør det svært at høre, hvad der bliver sagt.

Bernafon Soundclip-A

Hvad er en Bernafon Soundclip-A?

En Bernafon Soundclip-A er en lille, elegant sender/modtager, der opfanger lyden fra dine omgivelser eller fra en Bluetooth kilde som f.eks din Smartphone og sender den skarpere og renere direkte ind i dine høreapparater. Du vil ligeledes kunne betjene dine høreapparater nemt og hurtigt via din Soundclip.

Du kan fæstne den lille, diskrete Soundclip mikrofon på dit tøj, hvorfra den skaber en trådløs forbindelse mellem dit Zerena Høreapparat og din smartphone – eller andre tilsvarende Bluetooth® lydkilder.

Hvordan fungerer en Bernafon Soundclip-A sammen med en mobiltelefon?

Som nævnt ovenfor fungerer den lille Soundclip-A mikrofon som en kombineret sender og modtager af lyd. Det betyder, at du vil kunne benytte din Soundclip-A på samme måde, som man benytter et almindeligt headset til en telefon – dog uden irriterende ledninger.

Via Bluetooth forbindelsen vil du nemlig få lyden fra telefonen transporteret direkte til dit høreapparat, så unødig støj vil blive filtreret væk. Du kan også svare telefonen via Soundclip-A’s mikrofon, så fremover behøver du altså ikke tage telefonen op til øret for at kunne føre en samtale. Det er en meget praktisk feature, hvis du f.eks. gerne vil kunne tage dine telefonopkald i bilen.

Stream din musik via din Soundclip

Derudover kan Bernafon Soundclip-A også benyttes som et almindeligt headset, hvis du ønsker at lytte til musik via din smartphone. Du stiller bare ind på den kanal eller den streamingtjeneste, du ønsker at lytte til, hvorefter lyden via den trådløse forbindelse transporteres direkte ind i dit høreapparat. På den måde bliver lyden ikke bliver opslugt af andet støj på vejen til dit øre, og du har tillige mulighed for at skifte program samt styre lyden direkte via din Soundclip.

Bernafon Soundclip-A gør altså ikke bare hele lytte oplevelsen skarpere og renere, den gør det også nemt at tage imod telefonopkald, samt justere lydstyrke, program etc.

Bedre lyd under samtaler

Men Soundclip-A er ikke kun en tilføjelse i forhold til telefonopkald. Den forbedrer også oplevelsen af en-til-en samtaler.

De fleste kender nok til, at en samtale kan blive besværliggjort af baggrundsstøj som f.eks. støj fra maskiner, mange stemmer i baggrunden osv. Det er ikke bare irriterende, men kan være direkte ubehageligt, når man føler, at der er ord, man ikke hører og det derfor er svært at forstå sammenhængen i den samtale, man har.

Men benytter du Bernafons Soundclip-A vil støjen blive filtreret fra, og du vil kunne høre den, du taler med, langt tydeligere end ellers.

Dette foregår igen via den diskrete mikrofon.

Den opfanger stemmen fra den, du taler med, og sender den via sin trådløse forbindelse direkte til dit høreapparat. På den måde filtreres en stor del af den generende støj fra, og stemmen vil gå langt tydeligere igennem til dig.

Den lille og diskrete Bernafon Soundclip-A er trods sin størrelse altså en utrolig effektiv tilføjelse til dit høreapparat, idet den simpelthen forstærker den lyd, du allerede modtager, og gør den endnu renere og nemmere at høre. Samtidig giver den mulighed for en nem betjening af dit trådløse høreapparat, samt mulighed for at kunne benytte din telefon langt mere effektivt og nemt end hidtil.