Unitron Max Super Power

Unitron Max er det eneste Super Power høreapparat på markedet med Power tilpasningsmanager. Unitron har som de første i branchen udviklet en feature der adresserer over-forstærkning, samtidig med at maksimal taleforståelighed bibeholdes. Unitron Max er det næste produkt der er baseret på Era platformen, Unitrons seneste lyd processor.

Beskytter hørelsen på lang sigt med automatisk gain-reduktion.

Unitrons produktudviklings-gruppe har foretaget en undersøgelse blandt  200 deltagende hørespecialister, og her svarede 87% af de adspurgte at “over-forstærkning” er et vedvarende problem i deres praksis og at de ønsker en måde at imødekomme denne problemstilling, og den skade det kan gøre på den resterende hørelse, samtidig med at de kan løse kundens behov for at forstå tale.

Unitron Max er et høreapparat der er designet til at yde maksimal power og beskyttelse for brugeren. Det er det første – og eneste – høreapparat på markedet i dag, der indeholder Power tilpasningsmanager, en innovativ egenskab, som Unitron er de første i industrien til at præsentere, og som tilbyder den tilpasning som brugeren forventer, mens det automatisk skifter til mere sikre forstærkningsniveauer.

Power tilpasningsmanageren lader hørespecialisten begrænse over-forstærkning, som er et udbredt problem for brugere med svært høretab, samtidig med at det yder bedre beskyttelse for brugerens hørelse på sigt.

“Selvom hørespecialister ser et behov for at reducere forstærkningen for at maksimere taleforståeligheden og beskytte den langsigtede hørelse hos brugere med svære høretab, får de typisk et nej fra brugeren når de forsøger at reducere forstærkningen manuelt,” siger Donald Hayes, Ph .D., audiologisk direktør hos Unitron.

“Power tilvænningsprogrammet løser denne udfordring ved automatisk og umærkeligt at reducere forstærkning og output til mere sikre lydniveauer, gradvist og bevidst. En hørespecialist afgør det rigtige udgangspunkt for brugeren, og anvender Unitrons TrueFitT software til at etablere en tidslinje for at reducere forstærkning og MPO, som det bedst passer brugeren. ”

Unitron Max sætter fokus på taleforståelse

Tre optimerede teknologier samarbejder i Unitron Max for at maksimere taleforståelsen. Teknologien trækker på årtiers forskning og i overensstemmelse med Unitrons filosofi om at anvende industriens standard tilpasningsformler, udnytter Unitron Max først NAL og DSL standarderne til at sætte forstærkningsniveauer som samtidig giver maksimal taleforståelse til brugere med svært høretab.

Unitron Max har også tilpasset Unitrons signatur feature SmartFocusT til Super Power kategorien. Retningsbestemt mikrofon, taleforstærkning, støjreduktion og gain arbejder sammen for at give Maxbrugeren den bedste taleforståelse og komfort, uden at gå på kompromis.

Ydermere har Unitron Max frekvenskompression – en førende feature i branchen til meget svært høretab – som fjerner lydene fra de områder hvor hørelsen er mest beskadiget og komprimerer dem til det område som er hørbart for brugeren.

“Vi har fået exceptionel god respons fra markedet på vores Era platform og vores Quantum MoxiT produktfamilie siden de kom på markedet sidste år,” siger danske Jan Metzdorff, der har titlen President hos Unitron. “Hele hørespecialistbranchen har taget godt imod vores fremskridt mod en bedre naturlig hørekvalitet, med enestående taleforståelse. Med Max går vi videre med disse fremskridt til Super Power kategorien, hvilket gør os til de første leverandører til at adressere det udbredte problem med over-forstærkning samt beskyttelse af den hørelse der er tilbage, hos brugere med svært høretab.”

Køb trådløst tilbehør eller udskiftningsdele til dine Unitron høreapparater i høreshoppen