Phonak Charger Case

Phonak Charger Case giver dig 3 funktioner i én løsning

Phonak Charger Case er både oplader, tørreboks og etui

Phonak Charger Case er en opladningsløsning til de genopladelige Phonak Belong™-høreapparater. Udover at være oplader fungerer Charger Case også som tørreæske og opbevaringsboks.

Du får altså alle de grundlæggende behov dækket med denne ene løsning.

Phonak Charger Cas

Det er også muligt at tilkøbe en Power Pack, der fungerer som et ekstra batteri. Power Pack skal bare fastgøres til Charger Case, og så har du en fungerende oplader og tørreæske, når du er på farten. Power Pack er også ideel til rejser eller andre situationer, hvor du ikke er sikker på at have adgang til en ekstern strømkilde.

Brugervenlig og multifunktionel

Høreapparaterne oplades ved at klikke dem fast i Charger Case-opladeren. Det grønne indikatorlys blinker langsomt som tegn på opladning, så du ved, at den er i gang med genopladning. Når indikatoren skifter fra at blinke til at lyse permanent, er høreapparatet fuldt opladet og klar til brug.

Opladetiden for et helt afladet høreapparat er kun 3 timer, så det er altid muligt at klare over natten.

Husk også et ekstra batteri!

Phonak Power PackEr der ikke en strømkilde i nærheden, kan Power Pack bruges som batteri til Phonak Charger Case. Det vil give dig 7 fulde opladninger af et par genopladelige Belong-høreapparater.

Phonak Power Pack er derfor perfekt rejse-tilbehør til din Charger Case!

Det er ikke nødvendigt at tage Power Pack ud af Charger Case for at oplade den. Du skal bare tilslutte den en ekstern strømkilde, så oplades både høreapparater og Power Pack samtidig.

Bestil Phonak Power Pack online lige her!

Bliv klogere på de nye Phonak høreapparater

Vil du vide lidt mere om de nye Phonak Belong høreapparater – herunder Phonak Charger Case – så se videoen herunder.

Bemærk, videoen er på engelsk