Phonak CROS II høreapparat

Phonak CROS II

Hvis du er døv på det ene øre, kan Phonak CROS II være den ideelle løsning til dig.

Ved CROS høreapparater sidder der en mikrofon ved det døve øre, som opfanger det, der siges, og derefter sender det over til høreapparatet ved det raske øre. På den måde kan brugeren fange det, der siges, også selvom det ikke giver en konventionel dobbeltsidet hørelse.

Phonak CROS II er meget diskret, og folk vil under alle omstændigheder bemærke din bedre hørelse mere, end de ser høreapparatet. Der er en række forskellige modeller, så det er muligt at finde lige præcis det høreapparat, der passer bedst til dig.

Til dit raske øre kan du vælge mellem endnu flere modeller, da det primært bruges til at fange signalerne fra CROS høreapparatet. Du kan naturligvis også vælge den farve, der bedst passer til din hud og dine ønsker.

Phonak CROS II er et yderst brugervenligt høreapparat, så du kan hurtigt komme i gang med at bruge det. Desuden er Phonak CROS II reelt et højteknologisk apparat, der også kan opfange hvilken lydsituation, du befinder dig i, og justere indstillingerne til at være optimale for dig.

Især i situationen med larm eller anden støj, vil du opleve, at det er langt nemmere at følge med i samtaler, da du nu får opfanget lyde fra begge sider.