Phonak Virto B-Titanium høreapparat

Med Virto B-Titanium introducerer Phonak deres mindste høreapparat nogensinde

Phonak Virto B-Titanium høreapparatet er en praktisk taget usynlig løsning

Phonak Virto B-Titanium høreapparatet er en praktisk taget usynlig løsningDu kender sikkert til materialet titanium, der bruges i alt fra golfkøller til computere og jumbo jet. Men nu bruges det altså også til høreapparater, hvor Phonak har skabt Virto B-Titanium.

Phonak Virto B-Titanium er praktisk taget usynligt takket være den ekstremt tynde skal. Den er faktisk lige så tynd som et stykke papir. Men en tykkelse på kun 0,2 mm er den dobbelt så tynd som noget tidligere Phonak produkt.

Lille, men robust

Selvom Virto B-Titanium høreapparatet på alle måder er mindre, så skal du ikke gå på kompromis med hverken form eller funktion.

Titanium er nemlig hele 15 gange stærkere end eksempelvis akryl, der ofte bruges til skallen på høreapparater. Så selvom Phonak Virto B-Titanium vitterligt er et lille bitte høreapparat, kan det sagtens holde til hverdagen.

Desuden sikrer den ekstremt tynde titanium skal også, at der er ekstra plads inde i høreapparatet. På trods af den meget lille størrelse. Dette Phonak produkt har derfor AutoSense OS teknologi, der konstant tilpasser sig dine omgivelser.

Phonak Virto B-Titanium høreapparatIdeelt til små ører

Endnu en fordel ved den lille størrelse, er at det kan tilpasses mindre ører langt bedre. Små ører kan derfor også få et høreapparat, der reelt er usynligt.

Desuden er Virto B-Titanium så kraftigt, at selv brugere med sværere hørenedsættelse kan bruge dette nye høreapparat.