Signia Cellion Primax høreapparat

Revolutionerende batteriløse høreapparater

Signia Cellion Primax høreapparat – Den næste generation inden for høreapparatteknologi

Med det nye Signia Cellion Primax høreapparat får du den næste generation inden for høreapparatteknologi. Og det sker i et smart OneShell-design.

Med sit pålidelige lithium-ion-system kan Cellion™ levere helt op til to dages regelmæssig brug på én enkelt opladning. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at høreapparaterne pludselig løber tør. Derudover er den induktive opladning utrolig bekvem og enkel.

Cellion - Revolutionerende batteriløse høreapparater

Glem alt om batterier

Cellions genopladelige lithium-ion-system bruger trådløs induktiv opladningsteknologi, så du slipper for batteriskifte. Placer blot dine Signia Cellion Primax høreapparater i opladeren, så klarer den smarte elektronik resten.

Når du tager høreapparaterne ud af opladeren, vil de automatisk tænde. Cellion er de eneste høreapparater, der fungerer i op til to dage uden behov for genopladning – selv med ubegrænset streaming.

Og har du brug for en hurtig-ladning, så rækker det med kun 30 minutter for yderligere syv timers brug!

Fantastisk design handler ikke kun om æstetik. Det vigtigste er at blande form og funtion på en intelligent måde. Netop dette er sket med det nye Signia Cellion Primax høreapparat. Her har Signia kombineret de to ting med det unikke OneShell-design, og dermed skabt endnu en verdensnyhed: Et lithium-ion høreapparat uden opladningskontakter.

Du kan tydeligt høre det, du ønsker at høre

Uanset om du sidder i et åbent kontorlandskab eller en menneskefyldt restaurant, så ved vi alle, at samtale i et støjfyldt miljø kræver både koncentration og anstrengelse. At lytte i disse situationer er trættende – noget selv folk med normal hørelse kan genkende.

Det nye Signia Cellion Primax høreapparat takler disse udfordringer med den avancerede SpeechMaster-funktion. Den bearbejder konstant det, du lytter til. SpeechMaster fokuserer automatisk på din samtalepartner, og reducerer samtidig anden tale og baggrundsstøj.

Det er takket være denne funktion, at Cellion sikrer, du kan høre samtaler mindre anstrengende end folk med normal hørelse. Hele dagen. I alle situationer.