Phonak har annonceret et unikt samarbejde med Marvel Custom Solutions om at lave en undervisningsplakat rettet mod børn, som fremhæver de gode ting ved at have høreapparat.

Inspirationen kom fra en femårig Phonak høreapparatbruger, Anthony Smith, fra new Hampshire, som ikke ville bruge sine høreapparater, for som han sagde til sin mor: “Superhelte bruger ikke høreapparater.” På opfordring fra Anthonys mor, har Marvel derfor lavet en ny superhelt, hvis høreapparater giver ham superhørelse, så han kan høre dem der har brug for hjælp.

“Det var en fantastik historie om hvordan Marvel reddede et barns tro på superhelte og samtidig hjalp ham til at overkomme udfordringen med at bruge høreapparater,” sagde Jeff Newnham, formand for Phonak. “Fordi Phonaks formål er at berige livet for hørehæmmede, motiverede Marvels opfindsomhed os til at lave et inspirerende budskab til befolkningen om børn med høretab.”

Plakaten, som er lavet til at hænge på børns vægge, viser den meget populære Iron Man og bliver i øjeblikket distribueret til børnehørecentre i hele USA via Phonak. En speciel plakat er reserveret til Anthony, som tak for at dele sin inspirerende historie. Iron Man vil personligt overrække Anthony og hans familie plakaten i Center for Hearing and Communication i New York.

“Anthonys historie mindede os om, at alle, på trods af eller ligefrem på grund af deres udfordringer, kan være en inspiration for andre,” sagde Bill Roseman, Marvel Custom Solutions redaktør. “Det var en ære at arbejde sammen med skribenten Christos Gage og kunstneren Paco Medina, om at lave denne spændende og uddannende plakat, som vi håber, vil sprede budskabet om at alle fortjener at blive behandlet med respekt, og at vi alle kan slippe vores indre helt løs.”   

Da Anthony blev spurgt hvad han syntes om Phonaks gestus, svarede han: “FEDT! Jeg kan ikke vente med at hænge den på min væg sammen med alle mine andre Superhelte!”

Andre børn fra Center for Hearing and Communication, New York, var også til stede og fik hver en Iron Man plakat med hjem.

“Plakaten, som er lavet af Phonak og Marvel Custom Solutions, vil være behjælpelig med at fjerne det stigma som børn med høreapparater udsættes for,” sagde Laurie Hanin, ph.d. og direktør for Center for Hearing and Communication. “Vi er beærede over at være en del af sådan en specielt arrangement, der hylder en ekstraordinær ung mand.”

Kilde: www.marvel.com