ReSound Smart 3D er en ny app, der fungerer sammen med ReSound LiNX Quattro og ReSound LiNX 3D høreapparater. Læs meget mere om fordelene ved den nye ReSound app her!

ReSound Smart 3D appen er virkelig et fantastisk værktøj. Det er en app, der kan hjælpe dig med at optimere din høreoplevelse i selv svære lydmiljøer.

For at tydeliggøre hvordan den nye ReSound app kan hjælpe dig, så har vi listet de bedste funktioner i ReSound Smart 3D appen her:

1. Talefokus – Her kan du vælge om du bare vil fokusere på én person eller på en hel gruppe, når du lytter.

2. Opret favoritter – Du kan nemt gemme dine egne lydindstillinger for steder, hvor du kommer ofte, og ønsker en særlig indstilling.

3. ReSound Assist – Med denne funktion kan du få finjusteret dit høreapparat af din høreapparatsspecialist, uden du behøver besøge klinikken!

4. Find mit høreapparat – Det kan jo ske, at du får forlagt et høreapprat. Med denne ReSound Smart 3D app kan du få hjælp til at finde dit høreapparat igen.

5. Genveje – Du får hurtig og direkte adgang til fantastiske funktioner fra appens startskærm

6. Stilfuldt og intuitivt design – Et smart design, der sikrer at brugervenligheden er helt i top. Udviklet af danske ingeniører!

ReSound Smart 3D er en ny app, der fungerer sammen med ReSound LiNX Quattro og ReSound LiNX 3D høreapparater.

Download den nye ReSound Smart 3D app nedenfor:

DOWNLOAD RESOUND SMART 3D APPEN FRA APP STOREDOWNLOAD RESOUND SMART 3D APPEN FRA GOOGLE PLAY

 

 

Vil du vide mere om ReSound?

Vi har efterhånden skrevet om en del ReSound produkter her på Lyt mere. Det gælder især det tilbehør, der kan gøre din hverdag lettere på et væld af forskellige måder.

Du kan læse mere om ReSound produkterne ved at klikke her!