Widex COM-DEX Remote Mic

En mikrofon, der er ideel til 1:1 samtaler

Widex Com-Dex Remote Mic er blandt det bedste trådløse Widex tilbehør, du kan investere i. Det er en mikrofon, der er utrolig nem at benytte, og omgående øger kvaliteten af dine samtaler.

Widex Com-Dex Remote Mic er en mikrofon, der klikkes på tøjet af den, du gerne vil tale med. Derefter vil lyden blive sendt direkte til dine høreapparater via Com-Dex.

Der er en rækkevidde på 10 meter, så denne mikrofon kan også bruges under aktiviteter. Uanset om du er ude i naturen eller til middag på restaurant. Mikrofonen er desuden enkel at betjene, da den har store intuitive knapper.

Husk kun på, at du skal have Widex Com-Dex for at kunne bruge Widex Com-Dex Remote Mic mikrofonen.

Widex Com-Dex Remote Mic

Fordele ved Widex Com-Dex Remote Mic

  • Clip-on mikrofon
  • Ideel til 1:1 samtaler
  • Rækkevidde på 10 meter
  • Intuitive knapper for nem betjening

Derfor skal du vælge den trådløse mikrofon fra Widex

Com-Dex Remote Mic fra Widex er først og fremmest en mikrofon, der gør det lettere at føre samataler. Mikrofonen opfanger nemlig lyden [din samtalepartners stemme] og sender den videre til Widex Com-Dex, som derefter sender lyden til dine høreapparater. Det hele sker naturligvis inden for splitsekunder, selvom det kan lyde som en længere lydrejse.

Dette trådløse tilbehør til dine Widex høreapparater betyder, at du nemt kan føre samtaler på cafeer eller i støjende omgivelser. Du kan oven i købet høre talen klart og tydeligt. På den måde undgår du at blive hægtet af samtalen, når der er anden støj, der forstyrrer lydbilledet.

Mikrofonen er desuden meget nem at betjene og har store intuitive knapper. Du kan nemt justere lydstyrken, så den passer til dine ønsker. Desuden tænder og slukker du let og hurtigt for mikrofonen, når du ønsker at starte og stoppe en samtale. Med andre ord kan du nu vinde en diskussion ved at stoppe den. Nej, det er naturligvis gas – selvom det reelt kunne være meget smart i visse tilfælde.

Widex mikrofonens rækkevidde på hele 10 meter betyder også, at I kan bevæge jer rundt under samtalen. Eksempelvis ved en gå- eller cykeltur ude i det fri. Mikrofonen gør, at I ikke behøver sidde tæt på hinanden. I stedet kan I nu sagtens udføre aktiviteter sammen – uden at gå på kompromis med kommunikationen.