Widex RC-DEX

Med Widex RC-DEX kan du nemt og diskret justere lyden i dit høreapperat, så du aldrig går glip af en lydoplevelse. En smart fjernbetjening, der kan anvedes til høreapparater fra WIDEX CLEAR familien.

Widex RC-DEX er ganske enkelt en lille fjernbetjening, der bruges til at justere lyden og indstillingerne i dine høreapparater. Faktisk er denne fjernbetjening så lille, at du kan have den siddende i din nøglering. Så er den altid lige ved hånden.

Med RC-DEX fjernbetjeningen kan du nemt justere lydstyrken, så den tilpasses til det aktuelle behov. Alt efter hvor du befinder dig, kan du altså tilpasse lydstyrken til præcis den situation. Derudover kan du skifte mellem programmerne på dine høreapparater.

Alle justeringer kan foretages helt diskret. Det er et meget intuitivt trådløst tilbehør fra Widex, så den er utrolig nem og ukompliceret at betjene.

Fordele ved Widex RC-DEX

Ovenstående har formentlig allerede illustreret, at der er mange fordele ved dette tilbehør, men vi opremser alligevel nogle af de absolut vigtigste fordele herunder:

  • Du kan diskret justere lydstyrken på dine høreapparater.
  • Det er nemt og hurtigt at skifte program på høreapparaterne.
  • Fjernbetjeningen kan nemt sidde i en nøglering.
  • Super enkelt betjening via kun 3 knapper.

Lyder det som noget for dig?

Så læs mere om Widex RC-DEX fjernbetjeningen på høreshoppen Japebo ved at klikke her >

Juster lyden i dit høreapperat, så du aldrig går glip af en lydoplevelse.
Kan anvendes til høreapparater fra WIDEX CLEAR familien.

Før du kan tage din nye RC-DEX i brug, skal den matches til dine høreapparater. Dette gør du nemt ved at benytte følgende fremgangsmåde.

  1. Sæt batteri i din RC-DEX fjernbetjening.
  2. Åbn og luk batteridækslet på dine høreapparater.
    Du har nu 2 minutter til at matche RD-DEX til dine høreapparater.
  3. Sæt høreapparaterne på/i ørerne. Hold RC-DEX fjernbetjeningen op til hagen. Tryk samtidig på de 2 volumentaster +/- på RC-DEX og hold dem nede i mindst 5 sekunder. Når du hører et lydsignal i høreapparaterne, er RC-DEX fjernbetjeningen matchet til og fungerer sammen med dine høreapparater