WIDEX MOMENT™ APP

Indtil Widex høreapparater via app på din smartphone

Med Widex Moment App kan du indstille dine Widex høreapparater, så du kan få lyden præcis, som du ønsker det. Læs mere om hvordan du kan justere din hørelse via din smartphone.

Widex Moment App giver dig mulighed for at styre dine høreapparater via din iPhone eller Android-telefon. Du får adgang til et væld af justeringer ved hjælp af en app. Er du vant til at bruge Facebook eller læse nyheder på din telefon, kan du nu se frem til også at styre din hørelse med Widex Moment Appen på din smartphone.

Det har vitterligt aldrig været nemmere at finjustere din hørelse. Prøv selv denne app og oplev hvor nemt, det er, at få præcis den lyd, du foretrækker. Og naturligvis også, hvor enkelt det er at ændre disse indstillinger til forskellige begivenheder og omgivelser.

Diskret brug via “Dark mode”

Du kender måske dét, at din telefon lader til at lyse et helt lokale op, når du kigger på den. Det kan være en lidt ubehagelig oplevelse, hvis det sker i biografen eller et andet sted, hvor lyset er mere dæmpet.

Med den indbyggede “dark mode” funktion, vil skærmen være diskret, så du hurtigt og nemt kan bruge den – både i dagslys og mørke.

WIDEX MOMENT™ APP

Nem opsætning med SoundSense Learn

Moderne høreapparater er utroligt intuitive, men med Widex er vi alligevel kommet et kvantespring videre med SoundSense Learn. Du kan nemlig bruge denne praktiske funktion i Widex Moment Appen, når du skal finde de optimale indstillinger.

Med SoundSense Learn funktionen på startskærmen af Appen bliver du guidet igennem opsætning. Du får oven i købet mulighed for at sammenligne forskellige lydprofiler, så du kan vælge lige præcis dén, du foretrækker. Alt sammen med blot få tryk i den smarte app.

Vil du hellere selv sidde og lege med alle indstillingerne, kan du naturligvis også lave dine egne programmer. Eksempelvis kan du oprette og navngive programmer, der passer til forskellige situationer. Det sparer hurtigt tid, når du efterhånden lærer hvilke indstillinger, du foretrækker i forskellige situationer.

Uanset hvordan du vælger at give dig i kast med den smart Widex Moment App, så vil den efterhånden lære dig og dine præferencer at kende. Dét er fremtiden og betyder en markant forbedring af din høreoplevelse i alverdens situationer.

WIDEX MOMENT Google App WIDEX MOMENT AppStore