widex dream

Widex Dream introduceret. Med det nye produkt som skal afløse Widex Clear, har Widex taget kampen op med de øvrige danske høreapparatproducenter i kapløbet om at levere naturlig lyd til høreapparatbrugerne.

Widex Dream er bygget på en ny og forbedret chipplatform kaldet True ISP, hvilket medfører forøget effekt og et blødere output signal. Widex mener allerede selv at de har det hurtigste chipset i branchen, så det tegner godt. Vi har endnu ikke fået priserne på det nye produkt, men Widex er som regel en smule dyrere end konkurerende høreapparater, og det skulle undre os om det blev anderledes med et nyt produkt, hvilket det er længe siden vi har set fra producenten i Lynge, det er dog vores forventning at prissætningen på Widex Dream 440 som er topmodellen, bliver lige under kr. 10.000 ud over det offentlige tilskud.

Widex DREAM kommer vanen tro for Widex i alle form faktorer fra starten, inklusive ITE (med trådløse egenskaber), BTE og RIC løsninger som Widex kalder deres RITE løsninger. Derudover får Widex ligesom resten af producenterne i branchen også et IIC høreapparat, tilgængeligt i den nye høreapparatserie.

For mere information om hele Widex DREAM serien og for at læse mere om nøgle egenskaberne kan du klikke dig videre til lyt-mere.dk/widex

Det nye produkt har endvidere længere batteri kapacitet end tidligere høreapparatserier fra Widex, på trods af nye og mere strømkrævende funktioner.

Køb Widex høreapparat batterier hos høreapparat-batterier.dk

For at prøve Widex DREAM er du meget velkommen til at kontakte os.