widex tvplay red dot

Widex har modtaget en prestigefuldt Red Dot designpris for det elegante WIDEX TV PLAY™, som præsterer lige så godt, som det ser ud

Widex A/S annoncerede i dag lanceringen af WIDEX TV PLAY™ – et højkvalitets TV-tilbehør og streaming løsning til WIDEX EVOKE™ høreapparater.

Det elegante og alsidige TV PLAY modtog den eftertragtede Red Dot Design Concept Award for dets tiltalende design, der passer perfekt ind i moderne hjem.

Brugervenligt design

TV PLAY lader folk med høreapparater nyde fantastisk TV-lyd helt ubesværet gennem deres høreapparater ved at sørge for direkte streaming til begge ører. TV PLAY er hurtigt og nemt at sætte op, intuitivt at kontrollere og leverer fremragende og stabil lyd.

TV PLAY har droppet det ”kasseformede” udseende, der kendetegner mange TV-streamers, til fordel for et futuristisk design, som passer smukt ind i moderne hjem. Og hvis du stadigvæk vil have TV PLAY stående ude af syne, så gør det slanke og diskrete design, at det kan placeres bag ved fladskærms-TV uden problemer.

Hos Widex arbejder vi for at sikre, at folk med høreapparater får mest ud af alle aspekter af livet. Vi ved, at TV er en vigtig del af at holde kontakten ved lige med verden omkring dem gennem nyheder og underholdningsprogrammer. TV PLAY giver dem en bedre og mere stabil oplevelse, som samtidig ser godt ud i deres stue.” siger Jørgen Jensen, Præsident og CEO, Widex.

En undersøgelse lavet i 2017 rapporterer, at 65 + befolkningen i USA i dagligt gennemsnit konsumerer 6 timer og 57 minutter TV. Til trods for det stigende antal af mobiltelefoner og web-baserede streaming-tjenester er TV mere populært end nogensinde.

Men for nogle er det en kamp at høre TV’et. Folk med høreapparater kan finde det svært at høre TV’et over andre lyde i rummet. Faktisk påstår nogle studier, at 78 % af folk, der bruger høreapparater, har problemer med at forestå ting på TV.

Maksimal streaming stabilitet

Med Widex’s patentanmeldte dobbelte antenne teknologi, tilbyder TV PLAY maximal streaming stabilitet. En brugervenlig app lader brugerne balancerer volumen af TV-lyden med omgivende lyde og samtaler – eller vælge kun at høre lyden fra TV’et.

Så snart produktet er tilgængeligt til salg i Danmark opdaterer vi artiklen.

Kilde: Widex