Oticon ConnectClip

Fra høreapparat til multifunktionelt headset og mikrofon med den trådløse ConnectClip

Spids ørerne og oplev, hvordan ConnectClip til dit Oticon-høreapparat giver dig et væld af smarte løsningsmuligheder, som kan lette din dagligdag

ConnectClip er et smart device til dit Oticon Opn eller Oticon Siya høreapparat, der kombinerer og tjener til mange forskellige funktioner. Ved at anvende den førende teknologi på feltet muliggør ConnectClip, at du kan bruge dit Opn og Siya høreapparat som trådløst stereo headset til samtale og lytning til musik eller podcasts, samtidig med at det fungerer som en fjernbetjening og -mikrofon til dit høreapparat – alt dette samlet i én og samme løsning, der garanterer lydkvalitet i verdensklasse.

Høreapparat som stereo headset – sød og skarp musik i ørerne

Som høreapparatbruger kan det være besværligt at anvende headset til telefonen, og det bliver ofte på bekostning af lydkvaliteten. Dette er fortid med ConnectClip, der via 2,4 GHz Bluetooth Low Energy kan tilsluttes trådløst til dit Oticon Opn høreapparat eller Oticon Siya, hvorved der modtages og leveres stereolyd i bedste opløsning direkte til begge dine ører – uanset om der er tale om musik, stemmeføring eller anden form for lyd.

Med den unikke Velox™ chip samt en integreret OpenSound Navigator™ filtreres uønsket støj fra, hvilket efterlader en ren lydkvalitet og ultra-skarp lydmodtagelse. Uden at du bliver totalt isoleret fra omverdenen, da du samtidig kan høre lydene omkring dig.

Håndfri telefonsamtaler – den praktiske, mobile løsning

Et høreapparat betyder ofte, at du ikke kan udnytte dit headset til mobiltelefonen optimalt og nødsages til at holde den i hånden. Dette er upraktisk, når du i hverdagen gerne vil have hænderne frie til eksempelvis at køre bil, cykle, købe ind, lave mad eller lignende.

ConnectClip fungerer som mikrofon, der transmitterer telefonsamtalen direkte til dit høreapparat, så du har hænderne frie til hverdagens gøremål. En praktisk og mobil løsning, der overkommer fysiske begrænsninger og gør det lettere at multitaske i hverdagen.

Oticon ConnectClip

Videoopkald og lydstreaming – en smart bluetooth-løsning

Foruden telefonsamtaler muliggør ConnectClip, at du nemt og bekvemt kan foretage videoopkald og -chats såsom Skype eller FaceTime på alle dine enheder. Dit høreapparat fungerer som headset, og ConnectClip er din mikrofon. Lyden streames direkte til dine høreapparater, og det har således aldrig været nemmere at holde forbindelsen til såvel dine personlige som arbejdsrelaterede kontakter.

Hvis din computer eller andre enheder ikke har indbygget bluetooth, kan du tilkøbe en lille og praktisk USB-dongle, som kan sikre den stabile forbindelse i en radius på ti meter fra enheden.

Fjernbetjening og smart mikrofon – på lang distance

Problemer med hørelsen bliver ofte særligt tydelige, når man er på afstand fra selve lydkilden såsom ved et foredrag, en tale eller præsentation. Disse problemer udbedres med ConnectClip, der kan fungere som partnermikrofon, som placeres hos den talende part, hvorved stemmen klart og tydeligt sendes trådløst til Opn-høreapparatet eller Oticon Siya høreapparatet – og med en distance på helt op til 20 meter.

Derudover kan ConnectClip også agere brugervenlig fjernbetjening til dit Oticon høreapparat, hvor du har en række muligheder for at justere forhold såsom lydstyrke og programvalg. Du undgår således besvær med manuel indstilling af høreapparatet – nemt, hurtigt og praktisk.

 

Optimal brugervenlighed og lækkert design

ConnectClip er udformet i et diskret og lækkert design. Anvendelsen af Bluetooth Low Energy betyder, at batteriets størrelse er begrænset, hvilket resulterer i et lille og kompakt design, der tiltrækker minimal opmærksomhed. Du er samtidig garanteret høj grad af brugervenlighed, da ConnectClip nemt og hurtigt kan hæftes fast på tøjet efter behov – selv inde under tøjet, uden at dette har indflydelse på funktionsdygtigheden.

En lang række fordele

ConnectClip samler altså en lang række funktioner og dermed tilsvarende mange fordele i samme løsning:

·         Brug af Opn eller Siya-høreapparat som trådløst headset

·         Skarp lydoplevelse i stereokvalitet

·         Håndfri samtale

·         Fjernbetjening og (fjern)mikrofon i samme lille device

·         Mulighed for lydstreaming i forbindelse med videochat og -opkald

·         Kompatibel med alle enheder

·         Diskret og moderne design

Specifikationer og kompatibilitet

ConnectClip er 100 % kompatibel med alle moderne typer af smartphones, uanset hvorvidt der er tale om iOS eller Android. Multifunktionaliteten er gennemgående for alle moderne smartphones.

Yderligere specifikationer:

·   Vægt: 27 g

·   Størrelse: 53 x 27 x 18 mm

·   Mikrofonens rækkevidde: op til 20 meter fra Opn-høreapparatet

·   Rækkevidde ved brug af Oticon USB-dongle: op til ti meter fra enheden