OTICON TV-ADAPTER 3.0

Med Oticon TV-adapter 3.0 får du en direkte trådløs opkobling til dit fjernsyn

TV-adapteren fra Oticon giver dig en trådløs opkobling til dit fjernsyn, så du selv kan justere lydniveauet, uden at det påvirker andre, der ser med. Du bestemmer selv den lydstyrke, du ønsker at have – uden forringelser eller forsinkelse af lyden.

Hvad er fordelene ved en Oticon TV-adapter 3.0?

Mon ikke de fleste kender til de diskussioner, lydniveauet på et fælles fjernsyn kan føre til? Disse diskussioner kan du nu helt slippe for, og det er en af de helt store fordele med en Oticon TV-adapter 3.0.

Den smarte adapter sørger nemlig for, at lyden fra fjernsynet streames direkte ind i dit Oticon Opn eller Oticon Siya høreapparat, hvor du selv kan indstille lydniveauet, så det passer præcist til dig og din hørelse – vel at mærke uden at det påvirker den lyd, som resten af familien eller andre omring dig hører. De kan blot sætte fjernsynets lydstyrke til det, de vil, uden at det påvirker den lyd, du modtager.

Hvis du har flere fjernsyn i dit hjem, er det også muligt nemt at skifte mellem de forskellige fjernsyn – det kræver blot, at du har en adapter ved hvert fjernsyn.

Der er også mulighed for at forbinde flere høreapparater til den samme adapter, hvilket kan være en stor fordel, hvis I er flere til stede, som bruger høreapparater.

Da adapteren streamer direkte ved hjælp af den trådløse forbindelse, vil du ikke opleve hverken forringelser eller forsinkelser i lyden. Tværtimod vil du modtage lyden klart og tydeligt og uden forstyrrende baggrundsstøj.

Fordele og funktion

  • Se fjernsyn med den lydstyrke, der passer dig bedst
  • Skru op og ned for lyden uden at det påvirker andre
  • Nem betjening og diskret design
  • Benytter sig af Low Enegry Bluetooth teknologi
  • Kan evt. tilkobles Oticons RemoteControl 3.0 eller appen ON
  • Kan anvendes af børn
  • Ingen forsinkelse eller forringelse af lyd

Oticon TV ADAPTER 3.0

Sådan virker Oticon TV-adapter 3.0

Selve TV-adapteren er en lille, diskret boks, som fungerer som en trådløs sender af lyd fra dit fjernsyn direkte til dit høreapparat.

Adapteren tilsluttes en stikkontakt og forbindes herefter med dine høreapparater. Dette gøres meget enkelt og nemt, og er tydeligt beskrevet i den medfølgende vejledning.

Når adapter og høreapparater er forbundne, vil du kunne modtage lyden fra dit TV igennem dine høreapparater og vil gennem disse kunne justere lydstyrken, så den passer præcis til dig. Dette vil ikke påvirke den lydstyrke, som andre hører.

Betjening af TV-adapteren

Når din Oticon TV-adapter 3.0 er forbundet med dine høreapparater, kan du nemt kontrollere lydstyrken ved hjælp af den indbyggede volumenkontrol i dine høreapparater.

Har du en Oticon Remote Control 3.0 vil du ligeledes kunne benytte denne til at justere lydstyrken. Adapteren virker desuden sammen med Oticons app ON, som gør, at du kan justere lyden via din smartphone.

Oticon TV adapter 3.0 kan bruges til Oticon Opn høreapparaterne og Oticon Siya høreappartater.