Oticon Remote Control 3.0

Oticon Remote Control 3.0 til Oticon Opn og Siya høreapparater

Med den praktiske fjernbetjening Oticon Remote Control 3.0 får du mulighed for let og diskret at betjene dine trådløse høreapparater.

Hvad er en Oticon Remote Control 3.0?

En Oticon Remote Control 3.0 er en lille og diskret fjernbetjening, som gør det muligt let at betjene dine høreapparater. Fjernbetjeningen er ikke større end en almindelige bilnøgle, og er derfor nem at gemme i lommen eller tasken, hvilket giver mulighed for at kunne justere lydstyrke mm. uden at tiltrække unødig opmærksomhed.

Sådan fungerer Oticon Remote Control 3.0

Fjernbetjeningen er designet, så den på én gang er elegant, diskret og særdeles nem at betjene. Du starter med at parre din fjernbetjening med dine høreapparater, hvilket gøres meget nemt ved først at holde alle tre knapper på fjernbetjeningen inde og derefter åbne og lukke batteri-skufferne på hvert af høreapparaterne. Se evt. mere i den vejledning, der følger med ved køb.

Herefter fungerer dine Oticon Remote Control 3.0 sammen med dine høreapparater. Du kan altså nemt bruge den lille fjernbetjening til at justere lydstyrken, slukke helt for lyden eller til at skifte program, hvis din hørespecialist har indlagt muligheden for dette i dine høreapparater.

Fjernbetjeningen virker trådløst, så du behøver ikke at skulle røre ved dine høreapparater for at justere lydstyrken – det hele kan klares fra fjernbetjeningen; også selvom den f.eks. ligger i din lomme. Dette gør det nemt og enkelt at skrue op og ned for lyden, eller helt at slukke for den.

 

Funktioner og fordele

  • Elegant design
  • Ikke større end en bilnøgle
  • Nem og diskret betjening af lydstyrke
  • Mulighed for at skifte program med en enkelt knap
  • Vejer kun 32,7 gram inkl. batteri
  • Fungerer ved hjælp af Low Energy Bluetooth teknologi
  • Kan benyttes af børn
Oticon Remote Control 3.0

Hvorfor vælge en Oticon Remote Control 3.0

De fleste med høreapparater vil nok kunne genkende de udfordringer, som sociale sammenkomster af forskellige karakter kan byde på. Nogle taler højt, nogle taler lavt, nogle gange er der meget baggrundsstøj, andre gange er der nærmest stille omkring jer. Derfor kan det være utroligt praktisk, at man nemt og diskret kan skrue op og ned for lydstyrken i høreapparaterne, så de altid passer til den samtale eller den situation, man står i – eller helt slukke for lyden, når dette er ønsket.

Dette er muligt med Oticon Remote Control 3.0.

Al betjening foregår nemlig via den diskrete fjernbetjening, som du nemt kan have i lommen, i tasken eller sågar om halsen ved hjælp af det lille strophul i hjørnet af fjernbetjeningen.

Med en Oticon Remote Control 3.0 vil du altid kunne skrue op og ned for lyden – eller slukke for den – uden at tiltrække dig nogen uønsket opmærksomhed.

 

Nem betjening af dine høreapparater
Ved at benytte en fjernbetjening til at styre dine høreapparater gør du det både nemt og diskret at ændre på f.eks. lydstyrken.

Fjernbetjeningen er designet til at være særlig enkel i brug og består således kun af tre knapper: To til at betjene lydstyrken, og én til at skifte program med, såfremt dette er muligt i dit høreapparat. Når du trykker på en knap, vil den lille indikator lyse grønt, ligesom en lille lyd i dit øre vil bekræfte, at du har ændret på en indstilling.

Oticon Remote Control 3.0 er kompatibel med Oticon Opn og Oticon Siya høreapparater.