Oticon Opn høreapparater

Oplev Oticon Opn – det nye, banebrydende høreapparat

Med det nye Oticon Opn høreapparat vinkes der endeligt farvel til det klassiske høreapparat. For når først du har prøvet en af de nye Opn modeller, vil du aldrig komme til at gå tilbage. – Og det er ikke bare salgsgas.

Med Oticon Opn er teknologien nemlig blevet så avanceret, at der reelt er tale om en helt ny type høreapparat, der er så hurtigt, at du både får mulighed for at reagere og følge lyde langt bedre end hidtil, samt mulighed for at følge med i flere samtaler på én gang.

Med Oticons egne ord, er Opn det bedste og mest avancerede høreapparat, de nogensinde har udviklet.

Sådan virker et Oticon Opn høreapparat

Et klassisk høreapparat virker grundlæggende sådan, at det isolerer én persons tale og undertrykker alle andre lyde, for at personens stemme kan høres så tydeligt som muligt.

Oticon Opn virker nærmest modsat, hvilket åbner op for et helt nyt og mere nuanceret lydbillede.

Med den ekstremt hurtige og præcise Velox platform sikrer Opn høreapparaterne nemlig, at lyddata behandles 50 gange hurtigere end tidligere. Det sker ved at scanne, analysere og reagere på lyd mere end 100 gange i sekundet.

Som høreapparatbruger vil du opleve, at det bliver langt lettere at følge de lyde, du ønsker, og hele din lydoplevelse vil blive langt mere nuanceret og fyldestgørende.

Hørelsen sidder i hjernen

Nøglen til Oticon Opn er den såkaldte BrainHearing teknologi, hvor fokus især er lagt på hjernen, som reelt er centret for dine hørelse – langt mere end dine ører er det.

Ved at fokusere på, hvad der skal til for, at hjernen så nemt og problemfrit som muligt opfatter lyde, har Oticon ikke bare været i stand til at udvikle en teknologi, hvor lyden opfanges og analyseres langt, langt hurtigere end før; teknologien forbedrer også din evne til at forstå tale med hele 30% i forhold til Oticons tidligere høreapparater.

Hjælp til hukommelsen med Oticon Opn

Udover at Oticon Opn giver en bedre lyd, giver den også en bedre hukommelse.

Da den nye, avancerede teknologi gør dig i stand til at lytte med langt mindre anstrengelse end tidligere, frigives der ressourcer i hjernen, så du bliver bedre i stand til at huske de ting, der bliver sagt.

Samtidig giver teknologien dig mulighed for at kunne deltage aktivt i samtaler med flere personer på samme tid, også i støjende omgivelser, fordi du kan fokusere og skifte opmærksomhed, som du ønsker.

Dette er nærmest umuligt med et klassisk høreapparat, idet det fungerer ved at isolere lyden fra den primære samtalepartner og lukke al anden lyd ude.

Oticon Opn er skabt til et aktivt liv

De nye Oticon Opn høreapparater er ikke bare gennemtænkt i forhold til teknologien. Der er også tænkt over, at mange brugere har et aktivt liv.

Derfor er alle de vigtige komponenter blevet nanocoated både indvendigt og udvendigt. Det betyder, at Oticon Opn er et robust og driftsikkert høreapparat, der kan bruges under alle dagens aktiviteter. Du skal altså hverken bekymre dig om sved eller regnvejr, da dine Opn høreapparater kan tåle alle hverdagens udfordringer.

Dertil er designet naturligvis også i højsædet. Du kan få de elegante og diskrete Opn høreapparater i otte forskellige farver. Du vælger naturligvis selv, om det skal tilpasses dine hårfarve og hudtone, eller om du hellere vil have noget mere sprælsk, der skiller sig ud og bæres som et smykke.

Masser af ekstra udstyr, der gør hverdagen endnu lettere

Vil du have endnu mere ud af dine Oticon Opn høreapparater, så findes der flere nye trådløse tilbehør, som er skabt specifikt til Oticon Opn. 

Oticon TV Adapter 3.0 sikrer, at du kan se fjernsyn ved dit eget, optimale lydniveau, uden at det påvirker den lydstyrke, som andre lytter med på.

Deruover er der også Oticon Remote Control 3.0, der er en fjernbetjening på størrelse med en bilnøgle. Med denne fjernbetjening kan du justere dine høreapparater – eller endda slukke for dem – uden at skulle pille ved selve høreapparatet.

Er du iPhone bruger, er Oticon Opn som skabt til dig, da det er et “Made for iPhone” høreapparat. Det betyder, at der allerede findes Apps, og en række enkle tilslutningsmuligheder, så du nemt kan betjene dit høreapparat via din telefon.

 

Se mere om Oticon Opn Tilbehør

Oticon Opn tilbehør kommer i mange variationer.

Bliv klogere på de tre forskellige Oticon Opn modeller: Opn 1, Opn 2 og Opn 3

Nederst på siden her, har vi lavet et oversigtsskema, der indeholder alle relevante informationer om de tre modeller.

 Oticon Opn 1Oticon Opn 2Oticon Opn 3
Taleforståelse
OpenSound Navigator™Niveau 1Niveau 2Niveau 3
- Effekt af balancering100 %50 %50 %
- Maks. støjreduktion9 dB5 dB3 dB
Speech Guard™ LXNiveau 1Niveau 2Niveau 3
Spatial Sound™ LX4 estimatorer2 estimatorer2 estimatorer
Soft Speech Booster LX
Lydkvalitet
Clear Dynamics-
Spatial Noise Management-
Frekvensbåndbredde10 kHz8 kHz8 kHz
Processeringskanaler644848
Bass Boost (streaming)
Lyttekomfort
Transient Noise Management4 konfigurationerTil/FraTil/Fra
Feedback shield LX
Wind Noise Management
Binaural koordinering
Individualisering & optimeret tilpasning
YouMatic™ LX3 konfigurationer2 konfigurationer1 konfigurationer
Tilpasningskontroller161412
Direktionalitetsmuligheder
Tilvænningstrin
Oticon Firmware Updater
RationalerVAC+, NAL-NL1 + 2VAC+, NAL-NL1 + 2VAC+, NAL-NL1 + 2
Akustiske indikatorer
Konnektivitet
Stereo-streaming (2.4 GHz)
Made for iPhone®
Oticon ON App
ConnectClip
Remote Control 3.0
TV Adapter 3.0
Telefonprogram (Autotelefon)