Så er den her endelig. Ved lanceringen af Oticon Opn havde Oticon problemer med tilslutningen til Android baserede smartphones og man valgte derfor at udskyde lanceringen af app´en.

Men nu kan du downloade den på Google Play, blot ved at trykke på linket herunder:

Med Oticon On app’en kan du både justere lydstyrken og skifte programmer samt kontrollere batteriniveauet i dine høreapparater.

Desuden indeholder den smarte Oticon On app den yderst praktiske funktion “Find mit høreapparat”. Og så er der naturligvis også rådgivning samt links til brugervejledninger inkluderet.

Appen Oticon On er udviklet til at kunne betjenes både via iPhones og Android, men som nævnt ovenfor blev den oprindeligt kun lanceret til iPhone, da der har været udfordringer med Android tilslutningen. Helt konkret, så fejler tilslutningen af Opn, da forbindelsen mellem android telefon og høreapparater ofte mislykkedes, men det er altså slut nu.

Er du på udkig efter versionen til iPhone, iPad eller iPod Touch så kan den downloades her:

Oticon-On-AppStore

Download Oticon On App fra AppStore

Oticon ON App fungerer sammen med alle trådløse høreapparater fra Oticon med TwinLink-teknologi. (Opn1, Opn2, Opn3)

Oticon ON lader dig betjene dine høreapparater, tilpasse lyden og vælge det, du ønsker at høre.

Oticon ON anvendes desuden til at oprette forbindelse mellem bruger og vedkommendes Oticon IFTTT-kanal.

Bemærk: ON appen gør det ikke muligt at streame lyd direkte fra en Android telefon til Oticon Opn høreapparater, der kan fortsat kun streames direkte fra iOS devices.

Når man ser bedømmelserne i GooglePlay er de ikke alt for positive, men det skyldes efter vores overbevisning at man netop havde problemer i de allerførste udgaver, det ser ud til at være rettet nu.

Har du brug for hjælp til Android sammenkoblingen med dine Oticon Opn høreapparater, så tag fat i os, så guider vi dig over telefonen eller finder en hørespecialist i din nærhed som kan hjælpe dig.

Har du lyst til at prøve Oticon Opn høreapparater sammen med din smartphone, så hjælper vi dig ligeledes gerne med at finde en hørespecialist i nærheden af dig, vi har samarbejde med klinikker over hele landet.

Ring, skriv eller chat med os så finder vi en løsning.