ReSound Enzo2 høreapparat

enzo2_topbanner

Med ReSound Enzo2 kan du få Smart Hearing i de mindste, men super effektive, høreapparater på markedet.

Brugeren får nem adgang til lyd og ReSound Enzo2 er optimeret til brug med iPhone, iPad og iPod Touch, som der kan streames lyd direkte fra. Desuden kan du tilpasse din høreoplevelse efter behov og præference.

Brugere af ReSound Enzo2 vil opleve en krystalklar lyd, der er afbalanceret og bliver forstærket, så lyden fortsat er knivskarp i mere udfordrende omgivelser. Den unikke Spatial Sense funktion sikrer nemlig, at du kan fokusere på den lyd, du er interesseret i.

Da ReSound Enzo2 er “Made for iPhone” kan du streame både telefonopkald, musik og andre lyde direkte fra din iPhone, iPad og iPod Touch uden yderligere hardware. Har du en Android smartphone – eller anden telefon med Bluetooth – kan du dog stadig streame til dine Enzo2 høreapparater, hvis blot du har en ReSound Unite Phoneclip +.

ReSound Enzo2 er designet, så de er små og med fokus på den ypperste komfort og diskretion, men samtidig meget robuste og med alle de funktioner, du har behov for. Alle modeller er derfor også behandlet med iSolate nanotech, så høreapparaterne er beskyttet mod vand, støv, sved og ørevoks.

.rs_eo_louise_3134_cafe_556x375_670x452