ReSound Unite Phone clip+

ReSound Unite telefonclip+ giver større frihed og kontrol, når du taler i telefon

ReSound Unite Phone Clip+ giver krystalklare telefonsamtaler

Telefonadapteren ReSound Unite TelefonClip+ giver høreapparatbrugeren mulighed for at modtage telefonopkald uden at tage sin telefon op af lommen. Resound Unite Phone Clip+ tillader også forbindelse til to telefoner på én gang, da der er indbygget to individuelle bluetooth-forbindelser.

Det første høreapparat tilbehør godkendt af Apple som “Made For iPhone”-produkt

ReSound Unite Phone Clip+ er det første høreapparat tilbehør, der er godkendt af Apple som “Made For iPhone”-produkt. Det betyder dog ikke, at denne telefonclip kun kan bruges med en iPhone.

ReSound Unite Phone Clip+Resound Unite telefonclip+ kan bruges med en ny smartphone-app, der fungerer som fjernbetjening til kontrol af høreapparater. Denne applikation (også kaldet en “app”) hedder Resound Control og fås via App Store til iPhone og gennem Google Play til til Android smartphones.

Resound Phone Clip+ tilbehøret er et vigtigt skridt til at støtte opbygningen af ReSound Enzo2, Linx2, Linx, Enzo, Enya, Alera og Verso. Phone clippen nyder godt af de unikke tilslutningsmuligheder, som GN Resounds 2,4 GHz-teknologi tilbyder.

Sammenhængende udstyr:

  • ReSound Control app
  • ReSound trådløse høreapparat (ReSound Enzo2, Linx2, Linx, Enzo, Enya, Alera og Verso)
  • En kompatibel smartphone (iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 og iPhone 3GS med iOS 5 eller nyere, og Android smarttelefoner med version 2.3 eller nyere)