ReSound Multi Mic

Smart trådløs mikrofon, der også kan fungere som bordmikrofon

Med ReSound Multi Mic kan du streame lyd direkte til dine høreapparater

ReSound Multi Mic er den perfekte trådløse mikrofon til dine ReSound høreapparater. Lyden går helt klart igennem og det betyder, at denne mikrofon også fungerer i støjende omgivelser.

Desuden går lyden helt klart igennem på op til 25 meter i frit udsyn, hvilket giver en enorm bevægelsesfrihed.

Foruden alle fordelene fra ReSound Micro Mic, så kan Multi Mic også fungere som bordmikrofon. Den vil opfange alle omkring bordet og er derfor perfekt til sammenkomster.

Den trådløse mikrofon fremhæver de lyde, du gerne vil høre

Der kan være mange situationer, hvor du gerne vil have mulighed for at høre én person klart og tydeligt. Det kan eksempelvis være, hvis du nyder en middag med vedkommende, og I er ude på en restaurant, hvor der er meget støj.

I sådan en situation vil Multi Mic hjælpe til, at du kan høre den ene persons stemme, når I taler med hinanden. Bare sæt mikrofonen på vedkommende. Denne funktion kan ReSound Micro Mic også opfylde, så du skal vælge Multi Mic, hvis du også vil have mulighed for at bruge den som bordmikrofon. Det vil sige, som mikrofon for flere personer i en situation, hvor du gerne vil høre disse personers stemmer på samme tid, men ikke skal forstyrres af anden baggrundsstøj.

Du kan købe den trådløse ReSound mikrofon online lige her!

ReSound Micro Mic og ReSound Multi Mic

Ekstra funktioner til musik og teleslynge

Ved at bruge mini-jackstikket i ReSound Multi Mic kan du koble den til en musikafspiller og streame lyd til dine høreapparater.

Det er også muligt at oprette forbindelse til teleslynge- og FM-systemer, så ReSound Multi Mic kan hurtigt opfylde mange funktioner. Hurtigt og ganske enkelt.

Reelt betyder det, at du omdanner dine høreapparater til trådløse hovedtelefoner.

Se mere om ReSound Multi Mic i videoen herunder

Du kan også gå direkte til høreshoppen japebo.dk og bestille den nu (der er oven i købet gratis fragt).