ReSound LiNX2 høreapparat

Smart Hearing gør ReSound LiNX2 høreapparat til et lille vidunder

Med det nye ReSound LiNX2 høreapparat får du det ypperste inden for Smart Hearing

Lydkvaliteten i dette ReSound LiNX2 høreapparat er helt i top. Du vil opleve en nærmest naturtro og dejlig ubesværet hørelse takket være Surround Sound by ReSound.

Funktionen Binaural Directionality II med Spatial Sense understøtter nemlig brugerens egen hjerne. Og det er reelt hjernen og ikke ørerne, man hører med. ReSound LiNX2 høreapparaterne hjælper hjernens naturlige evne til at opfange og forstå lyde, så der er mere overskud til at følge med og deltage i samtaler.

Derfor vil brugere opleve langt mindre besvær, når de bruger ReSounds LiNX2, der tilbyder det absolut nyeste inden for Smart Hearing.

Det nye funktion Spatial Sense giver en naturtro fornemmelse for lyd, der hjælper med at danne et komplet og detaljeret lydbillede, mens Binaural Directionality er funktionen, der hjælper med at fange alle ord i samtaler – også i støjende omgivelser, der ikke ligefrem er optimale for forståelsen.

Se en video længere nede på siden.

ReSound LiNX2 høreapparat

Den diskrete udformning gør pratisk taget høreapparatet usynligt

Det nye SureFit sikrer en pasform, der er bedre end nogensinde før. Det nye ReSound LiNX2 høreapparatet giver altså både optimal lyttekomfort og bedre lydkvalitet. For at sikre både funktionalitet og holdbarhed, er alle komponenter i LiNX2 behandlet med iSolate nanotech. Naturligvis på både ud- og indvendige komponenter, så høreapparatet er støv- og vandafvisende.

Pasform, stil og model er helt op til den enkelte bruger. Der er et stort udvalg af farver og designs, så enhver kan få lige de høreapparater, der passer ideelt til både ønsker og behov.

Stort udvalg af tilbehør til ReSound LiNX2 høreapparat

Når du bruger et ReSound høreapparat – som eksempelvis LiNX2 – kan du tilknytte en række tilbehør. Alle fungerer som hjælpemiddel til forskellige situationer, der giver brugeren mulighed for at nyde både hverdag og fest.

Du kan læse mere om det smarte tilbehør, ved at klikke dig videre herunder:

ReSound Micro Mic
En lille og diskret trådløs mikrofon, der kan forbedre enhver samtale

ReSound Multi Mic
Denne trådløs mikrofon kan også bruges som bordmikrofon, når flere taler på samme tid

ReSound Unite Phone Clip+
Modtag telefonopkald via dine høreapparater