ReSound Micro Mic

Stream direkte til dine høreapparater med ReSound Micro Mic

Med ReSound Micro Mic kan du streame stemmer og lyd direkte til dine høreapparater.

Selvom du befinder dig et mere støjende sted, vil du opleve, at lyden går klart igennem med ReSound Micro Mic. I frit udsyn fungerer den i en afstand på helt op til 25 meter.

Med denne helt trådløse mikrofon vil du let kunne deltage i samtalen. Også når der er mange mennesker på eksempelvis en støjende restaurant. Det bliver aldrig helt perfekt med et høreapparat, men med en trådløs mikrofon som denne, vil du opleve, at det bliver markant bedre, end hvad du hidtil har måtte leve med.

Det er den perfekte løsning, hvis du gerne vil følge med i samtalen i bilen – også det, der siges fra bagsædet. Eller måske deltager du ikke længere i spændende foredrag, fordi du ikke kan høre, hvad der siges. Også her kan den trådløse mikrofon være en stor hjælp.

ReSound Micro Mic er yderst let at anvende, da den blot skal sættes fast på tøjet af den person, du gerne vil kunne lytte til. På få sekunder kan du koble mikrofonen sammen med et hvilket som helst ReSound høreapparat, da det naturligvis er kompatibelt med dem alle.

Ideel til brug i bilen, når du er ude og shoppe eller hygger med venner og familie. Og ikke kun vil du kunne mærke forskellen. Dine nærmeste vil også opleve, at du er mere nærværende og deltagende.

Oplev selv, hvordan du på få sekunder kan koble mikrofonen sammen med dit høreapparat.

Bestil din egen trådløse ReSound mikrofon på høreshoppen japebo.dk i dag >>>

Bliv imponeret og inspireret af videoen herunder

Se eventuelt videoen herunder. Denne video beskriver – på en enkel og underholdende måde – hvad dette høreapparat tilbehør kan gøre for dig og din lytteoplevelse.