GN ReSound, har taget yderligere et skridt i udviklingen af såkaldte Made For iPhone-produkter.

ReSound har nemlig lanceret to nye tilbehørs-produkter, hvoraf det ene har modtaget den amerikanske teknologigigant Apples velsignelse som originalt tilbehør til iPhone, mens det andet er tilgængeligt som applikation til både Apple og Android.

Det er første gang nogensinde, at et tilbehørs-produkt er blevet godkendt som Made For iPhone af Apple.

Vigtigt skridt

Der er tale om telefonadapteren Resound Unite Phone Clip+ samt en ny smartphone-applikation til kontrol af høreapparater kaldet Resound Control.

Den nye telefonadapter giver høreapparatbrugeren mulighed for at modtage telefonopkald uden at tage sin telefon op af lommen, ligesom Resound Unite Phone Clip+ ligeledes tillader forbindelse til to telefoner på én gang, fordi der er indbygget to individuelle bluetooth-forbindelser.

Resound Unite Phone Clip+ tilbehøret er et vigtigt skridt til at støtte opbygningen af ReSound Alera og ReSound Verso. Phone clippen nyder godt af de unikke tilslutningsmuligheder, som GN Resounds 2,4 GHz-teknologi tilbyder.

Den nye applikation, Resound Control, er den første fuldt integrerede af slagsen til både Android- og Apple-teknologi. Applikationen tillader en høreapparatbruger at indstille lydniveauer og tilpasse indstillingen af apparaterne til forskellige miljøer direkte via sin smart phone.

En af del af koncentreret indsats for bedre hørelse

Applikationen virker gennem Resound Unite Phone Clip+ og tilbyder altså kontrol af en række funktioner via brugerens telefon. ReSound Control er allerede tilgængelig i Apples app store, og applikationen forventes lanceret til Android senere i januar.

“Vi tror, at tilslutningsmuligheder er en nøgle til at løse udfordringerne for høreapparatbrugere.

Oprindeligt var produkterne begge planlagt til lancering i december, men siden har Apple altså blåstemplet Resound Unite Phone Clip+ som et “Made For iPhone-produkt,” og derfor er lanceringen blevet rykket til januar 2013.

På Høreshoppen.dk tilbyder vi dig ReSounds nye tilbehørs produkter som de første.

Vi forventer at kunne tilbyde dig Resound Unite Phone Clip+ i starten af februar måned 2013.

læs mere om ReSound produkterne på lyt-mere.dk/resound/