Brug Oticon ConnectClip samme med dit Oticon Opn høreapparat og få mere ud af det. Opn høreapparatet er stadig et af de mest populære høreapparater på markedet og har været det siden den store succes ved lanceringen i april 2016.

Med Oticon ConnectClip kan du udnytte flere af fordelene ved Opn høreapparatet fra Oticon. Det er nemlig meget mere end endnu et høreapparat lavet til iPhone. Med Opn introduceres en verden af muligheder for at kunne adskille flere stemmer på en gang. Det betyder, at mange folk med ekspertise på området mener (og Oticon proklamerer), at apparatet forbedrer evnen til at følge med i samtaler med flere deltagere.

Det er netop dette, der er med til at sørge for den stadige succes, Opn oplever på høreklinikker verden over.

I 2017 udvidede Oticon deres Oticon Opn produktlinje med de nye telecoil og power modeller. Det gør, at dem, der lider af sværere grader af høretab – samt dem, der er afhængige af adgang til hearing loops – nu også kan få glæde af Opn.

Til trods for den nu udvidede produktlinje var der stadig to store bump i vejen.

  1. I modsætning til andre høreapparater til iPhone på markedet, var Opn ikke i stand til at streame lyd fra Andriod enheder gennem et hjælpeapparat.
  2. Det var ikke mulig at købe en fjernbetjent mikrofon til Opn. Dette betød, at der manglede hjælp til at høre tale i rum med meget baggrundsstøj.

Alt det er ændret med den nye Oticon Connectclip, der blev lanceret i 2018. Nu har Opn brugere adgang til at købe både fjernbetjent mikrofon og nye auditive streaming muligheder.

Oticon Connectclip

Sådan kan du bruge Oticon ConnectClip

Her er top 5 listen over nye ting, du kan med dit Opn høreapparat sammen med ConnectClip.

1. Håndfrie opkald med ConnectClip

Med Oticon ConnectClip kan du besvare opkald og lade enheden fungere som mikrofon. På den måde kan du lade telefonen ligge i lommen eller tasken. Det er en fordel for både iPhone og Android brugere. Det synes måske ikke at være det helt store. Det er dog kun indtil, du er blevet stoppet af politiet, fordi du holder din telefon op til munden, mens du kører.

2. Stream lyd fra en Android telefon

Er du iPhone bruger, så kan du trygt springe videre til punkt 3. Hvis du på den anden side ikke spiller på iPhone-holdet, hvorfra du kan få adgang til alle dine Opn muligheder, så kan du fremadrettet også få fordele på din Android telefon. Nu kan du nemlig få glæde af musik, podcasts, YouTube videoer og opkald fra din Android smartphone, når du bruger ConnectClip som mellemled til streaming.

3. Skift indstillinger let og diskret

I dag kan du meget let blive opfattet som værende uhøflig, hvis du tager din telefon frem for at skifte program eller indstille volumen. På ConnectClip er program- og volumenknapperne strategisk placeret på siden. På den måde kan du skifte indstillinger uden at kigge.

4. Markant bedre lyd i omgivelser med baggrundsstøj

Selv, hvis ’Multiple Speaker Access Technology’ (teknologien, der kan gøre, at du bedre kan adskille stemmer, når mange taler på en gang) er så god, som Oticon proklamerer, kan du altid høre bedre med en fjernstyret mikrofon. Med ConnectClip skal du blot placere enheden på talerens skjorte. Herefter vil stemmen skære gennem baggrundsstøj som en varm kniv gennem smør.

5. Stream lyd fra alle dine enheder via Bluetooth

Selvom Apple nok drømmer om at overtage hele elektronikindustrien, så er det altså stadig Bluetooth, der er den universelle standard. Det er derfor også Bluetooth, der er den mest almindelige måde at få adgang til lydfiler og streams fra andre enheder end Apples. Med ConnectClip kan du nu streame lydfiler til dit Opn høreapparat fra alle enheder med Bluetooth.

Du kan bestille din egen Oticon ConnectClip lige her >

Hvis udviklingen inden for høreteknologien fortsætter, bliver brugere af høreapparater uden tvivl de mest tech-integrerede mennesker på planeten.

Oticon ConnectClip