Her står vi – i 2018. Oticon Opn høreapparatet er stadig et af de mest populære høreapparater på markedet og har været det siden den store succes ved lanceringen i april 2016.

Det er meget mere end endnu et høreapparat lavet til iPhone, for med Opn introduceredes en verden af muligheder for at kunne adskille flere stemmer på en gang. Det betyder, at mange folk med ekspertise på området mener (og Oticon proklamerer), at apparatet forbedrer evnen til at følge med i samtaler med flere deltagere. Det er netop dette, der er med til at sørge for den stadige succes Opn oplever på høreklinikker verden over.

I 2017 udvidede Oticon deres Oticon Opn produktlinje med med de nye telecoil og power modeller. Det gør at dem, der lider af sværere grader af høretab og de, der er afhængige af adgang til hearing loops også kan få glæde af Opn.

Til trods for den nu udvidede produktlinje var der stadig to store bump i vejen.

  1. Ulig andre høreapparater til iPhone på markedet, var Opn ikke i stand til at streame lyd fra Andriod enheder gennem et hjælpeapparat.
  2. Det var ikke mulig at købe en fjernbetjent mikrofon til Opn, hvilket betød, at der manglede hjælp til at høre tale i rum med meget baggrundsstøj.

Med den nye Oticon Connectclip, der blev lanceret tidligere på året, har Opn brugere nu adgang til at købe både fjernbetjent mikrofon og nye auditive streaming muligheder.

Her er top 5 listen over nye ting du kan med dit Opn høreapparat med ConnectClip.

1.   Håndfrie opkald

Med den nye ConnectClip kan du besvare opkald og lade enheden fungere som mikrofon. På den måde kan du lade telefonen ligge i lommen eller tasken. Det er en fordel for både iPhone og Android brugere. Det synes måske ikke at være det helt store… I hvert fald ikke før du er blevet stoppet af politiet, fordi du holder din telefon op til munden, mens du kører.

2.   Stream lyd fra en Android telefon

Ok, hvis du er iPhone bruger kan du trygt springe videre til punkt 3. Hvis du på den anden side ikke spiller på iPhone-holdet, hvorfra du kan få adgang til alle dine Opn muligheder, så behøver du måske slet ikke skifte hold. For nu kan du nemlig få glæde af musik, podcasts, YouTube videoer og opkald fra din Androidtelefon, når du bruger ConnectClip som mellemled til streaming.

3.   Skift indstillinger let og diskret

I dag kan du meget let blive opfattet som værende uhøflig, hvis du tager din telefon frem for at skifte program eller indstille volumen. På ConnectClip er program- og volumenknapperne strategisk placeret på siden, for at sikre, at du kan skifte indstillinger uden at kigge.

4.    Forbedret resultat i omgivelser med baggrundsstøj

Selv, hvis ’Multiple Speaker Access Technology’ (teknologien, der kan gøre at du bedre kan adskille stemmer, når mange tale på en gang) er så god, som Oticon proklamerer, kan du altid høre bedre med en fjernstyret mikrofon. Med ConnectClip skal du blot placere enheden på talerens skjorte og stemmen vil skære gennem baggrundsstøjen som en varm kniv gennem smør.

5.   Stream lydfra alle dine enheder med Bluetooth

En dag overtager Apple måske hele elektronikindustrien, men indtil da er Bluetooth stadig den universelle standard og den mest almindelige måde at få adgang til lydfiler og streams fra andre enheder end Apples. Med ConnectClip kan du nu streame lydfiler til dit Opn høreapparat fra alle enheder med Bluetooth.

Hvis udviklingen indenfor høreteknologien fortsætter bliver bruger af høreapparater uden tvivl de mest tech-integrerede mennesker på planeten.

Har du dit eget ConnectClip tip eller trick, så del det endelig i en kommentar herunder!